Fortrydelse og returret


Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Du skal blot meddele os på info@hunttech.dk senest 30 dage efter modtagelsen, at du returnerer varen i væsentligt samme stand og mængde som modtaget. I meddelelsen om fortrydelse skal følgende oplysninger indgå:

• Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer: (varerne, der returneres, skrives her)
• Varerne er bestilt den (dato) på ordrenummer: (ordrenummer skrives her)
• Dit navn og din adresse
Du er også velkommen til at sende meddelelse om fortrydelse med brev. Dette sendes til nedenstående adresse i Odense.

Efter du har sendt ovenstående meddelelse om fortrydelse til os, skal du returnere varen til os hurtigst muligt (senest 14 dage efter du har meddelt om fortrydelse). Vedlæg venligst faktura og en beskrivelse af hvorfor varen returneres - særligt, hvis der er tale om en byttevare, har vi brug for at vide f.eks. hvilken størrelse, du vil bytte til.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter, men indsætter pengene på det betalingskort, der er benyttet ved købet, når vi har tjekket varen. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger og risiko fra dit hjem til Hunttech. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:
Møntergade 8 4 sal DK-1116 København

Alternativt er du velkommen i en af vores butikker. Husk blot at medbringe fakturaen.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende.

Bemærk om værdiforringelse:
Inden for fortrydelsesretten på 30 dage hæfter du selv for en eventuel forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den, der var nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Det er Hunttech, der vurderer varens forringede værdi, og dette kan kun foregå i webshoppen i salgsafdelingen i København og ikke i vores butikker.

Hvis du ønsker at returnere en vare med forringet værdi kan du derfor kun rette henvendelse til info@hunttech.dk eller på telefon 40613503 samt returnere varen til ovenstående adresse i København. Derefter vurderer vi varens forringede værdi og i umiddelbar forlængelse returnerer vi beløbet for varens forringede værdi til det betalingskort, der blev benyttet i forbindelse med købet.

Du skal derfor være opmærksom på, at du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, hvis du har taget varen i brug og dernæst gør brug af din 30 dages fortrydelsesret